Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rá sem ismersz, annyira lefogyott Mariah Carey

default user icon
MME
Elege lett Mariah Careynek. Az énekesnő nemcsak a kinézetét ért kritikák miatt borult ki, Mariát testileg és lelkileg is megviselte, hogy közel 100 kilósra hízott. Carey gyomorszűkítő műtétnek vetette alá magát, hogy visszanyerje régi alakját.

Mariah Carey néhány hete jelent meg a nyilvánosság előtt, és nyomokban sem emlékeztetett arra a nőre, aki júliusban Las Vegasban adott koncertet. Carey karcsún, csinosan, kivirulva jelent meg, míg öt hónappal ezelőtt közel 100 kilósan lépett a színpadra, ráadásul egy olyan előnytelen ruhában, ami még inkább megmutatta, hogy az egykori szexdíva csak árnyéka önmagának.

Az énekesnőt nem is kímélték a rajongók és a sajtó sem. Míg a média azt taglalta, hogy mi vezetett odáig, hogy Carey ennyire meghízott, a rajongók bántották, bálnának nevezték és kritizálták a sztárt. 

 

- Csak magának köszönheti, hogy idejutott. Ez az eredménye az állandó evésnek, ivásnak és kevés mozgásnak - mondta Carey egyik barátja akkor a sajtónak.

Az énekesnőnek elege lett és nem csak a kritikákból. Maria Careyt ugyan többször is figyelmeztették az orvosok, hogy súlyos egészségügyi problémái lehetnek, például cukorbetegség és magas vérnyomás a túlsúly miatt, de az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy egyre nehezebben mozgott. A táncosaival egyszerűen nem tudta tartani a lépést. 

Carey a szakításai miatt menekült az evésbe és állítólag legalább 30 kiló rakódott rá az elmúlt években, amit egyszerűen képtelen volt leadni. Talán emiatt döntött úgy, hogy gyomorszűkítő műtétnek veti alá magát. Az énekesnő az operáció után kemény diétába is kezdett, az eredmény pedig szemmel látható.

A Daily Mail idézte Mariah egyik közeli ismerősét, aki azt mondta, hogy az énekesnő új élete egy hónapja tart, és egyre boldogabb, mert tudja tartani a diétát és meg is van az eredménye.

EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP! >>> 

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>> 

ELKÉPESZTŐ! 16 KILÓT FOGYOTT A PRETTY LITTLE LIARS SZTÁRJA >>> 

7 ÉTEL, AMIRŐL LE KELL MONDANOD, HA LAPOS HASRA VÁGYSZ >>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss