Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marharagu aszalt sárgabarackkal

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apró kockára vágott hagymát étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, majd fahéjjal és római köménnyel fűszerezzük. 5 percig pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével és 1 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve, takaréklángon főzzük a húst a szaftban.

Fél óra múlva hozzáadjuk a felezett aszalt barackokat, és az egészet addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben kevés vizet adunk hozzá, ha szükséges, hogy maradjon elég szaftja.

Tálalás előtt megszórjuk frissen vágott petrezselyemzölddel, végül párolt rizzsel kínáljuk.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek