Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Marhahúsos vadas

Hozzávalók

  • 3 fej vörös hagyma
  • 1 kg marhahús (sovány)
  • bors
  • víz
  • babérlevél
  • 2 dl tejföl
  • 2 kanál liszt
  • ecet

Elkészítés

    1.

    A felaprított hagymákat üvegesre dinszteljük. 1 kg sovány marhahúst szeletekre vágunk, a hagymára tesszük, sózzuk, borsozzuk.

    2.

    Fedő alatt pároljuk addig, míg leve van, zsírjára lesül. Vízzel fölengedjük, utána babérlevelet teszünk bele.

    3.

    A tejfölt a liszttel simára keverjük, és a húsra öntjük, pár percig forraljuk, majd ecettel (úgy egy gyűszűnyi adag) ízesítjük.

     

     

     

Megjegyzés

Csőtésztával tálaljuk!

Blondefox
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Marhahúsos vadas recept?


Magazin