Elkészítése: Nyújtsuk ki a tésztát, és a kivajazott sütőformába tegyük bele a 2/3 részét. Szurkáljuk meg a felületét, s előmelegített sütőben 180 fokon süssük kb. 15 percig. Közben egy serpenyőben hevítsük fel a zsiradékot, s abban pirítsuk meg jól a húst, ügyelve arra, hogy ne maradjon egy tömbben (villával szétnyomkodjuk). Adjunk hozzá a Rafinériát, a felaprított hagymát, fokhagymát és olívabogyókat, valamint a majoránnát, sót, borsot, s végül a bort meg a tejfölt. Jól keverjük el, s addig pároljuk, amíg a felesleges nedvessége elillan. A tölteléket tegyük a félig sült tésztára, s a maradék tésztalapból formált „fedővel
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre