Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Márciusi menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2013. MÁRCIUS 25 - 31.
Előétel: Tormakrém-leves
Főétel: Sajtos-sonkás rakott fasírt
Desszert: Morzsás almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtban sült tojás

Előétel: Palócleves
Főétel: Palóc pecsenye
Desszert: Szép Heléna körtéi
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék palóc módra, főtt tojással

Előétel: Sajtkrémes hagymaleves
Főétel: Csirkemell aszalt paradicsommal és sonkával
Desszert: Francia csokoládékrém
Vegetáriánus ajánlat: Karfiol vegetáriusoknak

Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Gombás-zöldborsós sertésszelet hasábburgonyával
Desszert: Joghurtos túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Borsósült

Előétel: Citromos zöldségleves
Főétel: Lencsés-spenótos lasagne
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Gombás kocka

Reggeli: Vajas zsemle, sajttal és kakaóval
Előétel: Tárkonyos bárányleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról
Desszert: Húsvéti tojások
Vacsora: Füstölt sonka, főtt tojás, sárga túró mustárral, tormával, kaláccsal
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi töltött tojás

Reggeli: Márványsajtsaláta retekkel, pirítóssal
Előétel: Pikáns sonkagombócleves
Főétel: Sonkával töltött bárány burgonyapürével
Desszert: Zserbó
Vacsora: Maradt még a tegnapi sonkából, együk meg!
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi lasagne


HETI MENÜ – 2013. MÁRCIUS 18-24.
Előétel: Gyors paradicsomleves
Főétel: Tűzdelt sertésszűz rösztivel és fokhagymaszósszal
Desszert: Mákos-gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos avokádósaláta

Előétel: Gombás-kolbászos kelbimbóleves
Főétel: Gombás raguval töltött palacsinta
Desszert: Töltött alma
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos krumplitál

Előétel: Krémes sütőtökleves
Főétel: Csirkecomb mustármártásban, párolt rizzsel
Desszert: Almakompót gyömbérrel és mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes-tojásos metélt

Előétel: Pikáns leves
Főétel: Borjúszelet sóskamártással
Desszert: Banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Sóskamártás pirított burgonyával és buggyantott tojással

Előétel: Burgonyakrémleves rántott borsóval
Főétel: Baconbe tekert halszelet tejszínes brokkolival
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal

Reggeli: Tejeskávé vajaskiflivel, mézzel
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Tormával töltött marhafelsál
Desszert: Túrógombóc diókabátban
Vacsora: Virsli tésztában sütve, egy habzó pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Tésztatáska céklával és kecskesajttal töltve

Reggeli: Bundáskenyér citromos teával
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával
Desszert: Almás-gesztenyés rétes
Vacsora: Cézár saláta sajtos öntettel, pirítóssal és pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos-diós rizottó


HETI MENÜ – 2013. MÁRCIUS 11-17.
Előétel: Zöldséges zöldborsóleves grízgaluskával
Főétel: Citromos sertéskaraj burgonyával
Desszert: Meggyes piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Cikória burgundi módra

Előétel: Márványsajtos leves
Főétel: Baconben pirított sajtos csirkemell
Desszert: Citrusos sajttorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos galuska gombával

Előétel: Daragaluska leves
Főétel: Brassói aprópecsenye csalamádéval
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Germknödl (gőzgombóc szilvalekváros töltelékkel)

Előétel: Kelbimbóleves
Főétel: Kapros-tejfölös tökfőzelék sült virslivel
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-tejfölös tökfőzelék tojáspörkölttel

Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcslekvárral és kakaóval
Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával, ecetes almapaprikával
Desszert: Somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes saláta tojással és olívabogyóval

Reggeli: Virslis lencsesaláta pirítóssal
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Disznótoros párolt lila káposztával, főtt burgonyával
Desszert: Vargabéles
Vacsora: Kacsamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Gomba Sztroganoff módra

Reggeli: Fűszeres zsemleropogós
Előétel: Almás csirkeaprólék leves
Főétel: Csirkepaprikás galuskával
Desszert: Csokoládés körtetorta
Vacsora: Hússaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt burgonyapürével

HETI MENÜ – 2013 MÁRCIUS 04 - 10.
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Baconben sült csirkemáj, hasábburgonya, káposztasaláta
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás laska (táska)

Előétel: Aszaltszilvaleves füstölt hússal
Főétel: Füstölt sertéscomb mustáros mártással
Desszert: Füstöltsajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült karfiol füstölt sajttal

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Csopaki sertésszelet burgonyakrokettel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó

Előétel: Sárgaborsóleves
Főétel: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal

Előétel: Hamis gulyásleves
Főétel: Göngyölt szelet spagettivel
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Cukkini-tócsni

Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Főétel: Fácánsült rukkolasalátával
Desszert: Rétestortácska
Vacsora: Melegszendvics félszáraz rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással

Reggeli: Körözöttel töltött paprika friss péksüteménnyel, teával
Előétel: Magyaros laskagombaleves
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Fánk Ági mama módra
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval, pohár muskotályos borral
Vegetáriánus ajánlat: Rakott tészta édesen

Ezek is érdekelhetnek

Friss