HETI MENÜ – 2012 MÁRCIUS 26 - ÁPRILIS 01.
Előétel: Almaleves
Főétel: Rizseshús almapaprikával
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos csicsókafelfújt
Előétel: Flädlsuppe (palacsintás marhahúsleves)
Főétel: Bauernschmaus (Osztrák paraszti lakoma), igyunk hozzá egy pohár Almdudlert
Desszert: Tiroli parasztfánk
Vegetáriánus ajánlat: Gőzgombóc szilvalekvárral és mákkal
Előétel: Csurgatott tojásleves
Főétel: Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával, vegyes vágott savanyúval
Desszert: Túró Rudi
Vegetáriánus ajánlat: Mártogatós sült camembert
Előétel: Kaszás leves
Főétel: Finomfőzelék sült oldalassal
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Ropogós zöldséglepény
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Tortellini zöldborsós raguval
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Fehérboros-kéksajtos tortellini
Reggeli: Pikáns körözött pirítóssal, zöldpaprikával
Előétel: Brokkolikrémleves pirított sajtos bagettel
Főétel: Körmös-csülkös pacal Nani kedvére, csemege uborkával
Desszert: Ökörszem
Vacsora: Melegszendvics pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült gomba burgonyakoszorúban
Reggeli: Mézes, lekváros vajas kenyér tejeskávéval
Előétel: Raguleves petrezselymes gombóccal
Főétel: Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával
Desszert: Diós-ostyalapos-mézes sütemény
Vacsora: Waldorf-saláta pirított dióval, pohár száraz fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Mákos-citromos palacsinta
HETI MENÜ – 2012 MÁRCIUS 19 - 25.
Előétel: Frankfurti krémleves
Főétel: Busa vajban, főtt burgonyával, céklával
Desszert: Egyszerű linzer
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-tofus spagetti
Előétel: Provence-i kertészleves
Főétel: Mustáros sertésdió tejszínes burgonyával
Desszert: Francia csokitorta (Gateau au chocolat)
Vegetáriánus ajánlat: Cikória burgundi módra
Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt burgonypürével vagy párolt rizzsel, tartármártás
Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Finomfőzelék Stefánia vagdalttal
Desszert: Lúdláb torta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges-majonézes céklasaláta
Előétel: Tejszínes-tárkonyos zöldségleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Vaníliás bundás alma
Vegetáriánus ajánlat: Óriás pizzacsiga
Reggeli: Padlizsánkrém pirítóson, gyümölcsjoghurt
Előétel: Erőleves tojáskocsonya levesbetéttel
Főétel: Körömpörkölt - én sertészsírral és belefőtt burgonyával készítem, csípős cseresznyepaprikával és friss kenyérrel tálalom
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Három sajt saláta barna kenyérrel, pohár száraz fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt zöldségekkel
Reggeli: Melegszendvics teával
Előétel: Halászlé
Főétel: Túrós csusza
Desszert: Madártej
Vacsora: Sváb krumplisaláta sörrel öblögetve
Vegetáriánus ajánlat: Túrós tészta
HETI MENÜ – 2012 MÁRCIUS 12 - 18.
Előétel: Brokkolikrémleves sajttal
Főétel: Hamis hurka
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Császármorzsa
Előétel: Indiai lencseleves
Főétel: Currys csirke basmati rizzsel
Desszert: Indiai madártej (ras malai)
Vegetáriánus ajánlat: Indiai dahl Ibrahim-módra
Előétel: Paradicsomleves betűtésztával
Főétel: Spenót (parajfőzelék) bundáskenyérrel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminbomba-saláta
Reggeli: Szalámis szendvics sajttal, koktélparadicsommal, teával
Előétel: Kukoricakrémleves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Carbonnade (marharagu barna sörrel)
Desszert: Rózsafánk
Vacsora: Velős zsemle rántva pohár vörösborral
Vegetáriánus ajánlat: Epres túrógombóc
Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta, rumos tea
Előétel: Tejes-tejfölös lencseleves virslivel
Főétel: Bojtárlegény kedvence
Desszert: Pischinger torta
Vacsora: Sonkával töltött sajtos-krumplis muffin
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek rántott sajttal, tartármártással
Reggeli: Fonott foszlós kalács habos kakaóval
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Töltött pulykamellrolád burgonyapürével és párolt zöldségekkel
Desszert: A legmeggyesebb meggyes pite
Vacsora: Pástétomos kosárkák száraz rozé borral öblögetve
Vegetáriánus ajánlat: Mákosguba
Reggeli: Füstölt lazacszeletek vajas pirítóson, citromos tea
Előétel: Marhahúsleves velős csonttal
Főétel: Borjúpaprikás galuskával
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Hagymás rakott tojás
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült rizsgolyók
HETI MENÜ – 2012 MÁRCIUS 05 – 11.
Előétel: Petrezselyem-krémleves tökmagolajjal
Főétel: Marshall máj
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gránátalmás saláta
Előétel: Újhagyma spanyol mártással
Főétel: Madridi húsosfazék
Desszert: Spanyol banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Champinones al ajillo (fokhagymás-fűszeres gomba)
Előétel: Vilmoskörte-leves
Főétel: Zúzapörkölt tarhonyával, káposztasaláta
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt tarhonyával, céklasaláta
Előétel: Zöldségleves daragaluskával
Főétel: Dubarry sertésszűz tört burgonyával, befőttel
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Rizskoch (avagy rizsfelfújt)
Előétel: Rizsleves
Főétel: Tojásos nokedli pirított szalonnakockákkal, fejes salátával
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel
Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítossal, citromos teával
Előétel: Csülkös bableves
Főétel: A levesben főtt csülök tormával, ropogós friss kenyérrel, pohár borral
Desszert: Vegyes palacsinta, kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Guacamole pirítóssal, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Színes zöldségpüré
Reggeli: Lengyel tojás (zsidótojás), frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Gyöngytyúkleves pisztáciás gombóckákkal
Főétel: Sült harcsa majonézes burgonyasalátával
Desszert: Diós pozsonyi kifli
Vacsora: Újhagymás-pestós tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tojás párolt petrezselymes rizzsel, apróra vágott lilahagymával