Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Márciusi menüajánló

Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Márciusi menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2011. 13. HÉT 03. 28 - 04. 03.
Hétfő

Előétel: Tormakrémleves
Főétel: Sajtos-sonkás rakott fasírt
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtban sült tojás

Kedd - Ma Sziszka72 ízeivel ismerkedünk  

Előétel: Tárkonyos-tejszínes zúzaleves burgonyagaluskával
Főétel: Tűzdelt sertésszűz rösztivel és fokhagymaszósszal
Desszert: Morzsás almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Szírnyiki

Szerda

Előétel: Sajtkrémes hagymaleves
Főétel: Csirkemell aszalt paradicsommal és sonkával
Desszert: Francia csokoládékrém
Vegetáriánus ajánlat: Karfiol vegetáriusoknak

Csütörtök

Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Zöldborsós sertésszelet
Desszert: Túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Túrós zöldbab

Péntek

Előétel: Zöldségleves
Főétel: Gombás kocka
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Gombás kocka

Szombat

Reggeli: Bundáskenyér
Előétel: Kukorica-krémleves
Főétel: Húsgombóc fokhagymaszósszal és párolt rizzsel
Desszert: Zsiga juhtúrós pogácsája
Vacsora: Waldorf-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsó francia módra

Vasárnap

Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcslekvárral és kakaóval
Előétel: Húsleves csigatésztával
Főétel: Töltött őzborda vadászok kedvére
Desszert: Rakott gyümölcsfalatok
Vacsora: Márványsajtsaláta retekkel
Vegetáriánus ajánlat: Almás rántott sajt

HETI MENÜ – 2011. MÁRCIUS 21–27.
Hétfő

Előétel: Gyors paradicsomleves
Főétel: Palóc oldalas
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos avokádósaláta

Kedd - Bgaboca különleges nyelvezetű, de ízes fogásaiból lakmározunk

Előétel: Gombás-kolbászos kelbimbóleves
Főétel: Spenótfőzelék töltelék feltéttel
Desszert: Mákos-gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó

Szerda

Előétel: Sütőtökleves
Főétel: Csirkecomb mustármártásban, párolt rizzsel
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes-tojásos metélt

Csütörtök

Előétel: Pikáns leves
Főétel: Paprikás krumpli ecetes paprikával
Desszert: Banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos krumplitál

Péntek

Előétel: Sárgaborsóleves
Főétel: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal

Szombat

Reggeli: Körözöttel töltött paprika
Előétel: Magyaros laskagombaleves
Főétel: Tormával töltött marhafelsál
Desszert: Túrógombóc diókabátban
Vacsora: Virsli tésztában sütve
Vegetáriánus ajánlat: Tésztatáska céklával és kecskesajttal töltve

Vasárnap

Reggeli: Soproni májpástétom
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Cézár saláta
Vegetáriánus ajánlat: Tintahalkarikák ropogós zöldségekkel


HETI MENÜ – 2011. MÁRCIUS 14 – 20.
Hétfő

Előétel: Zöldséges zöldborsóleves
Főétel: Citromos karaj rizzsel és párolt zöldségekkel
Desszert: Meggyes piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Andalúziai burgonya

Kedd

Előétel: Márványsajtos leves
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával és csemege uborkával
Desszert: Somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt burgonyapürével

Szerda

Előétel: Daragaluska leves
Főétel: Tejfölös tökfőzelék virslipörkölttel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös tökfőzelék tojáspörkölttel

Csütörtök

Előétel: Hamis gulyásleves
Főétel: Brassói aprópecsenye, csalamádé
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Cikória burgundi módra

Péntek

Előétel: Tejfeles gombaleves
Főétel: Szilvásgombóc
Desszert: Narancs vagy mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc

Szombat

Reggeli: Bundáskenyér teával
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Disznótoros
Desszert: Vargabéles
Vacsora: Kacsamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-rizses cukkini

Vasárnap

Reggeli: Kuglóf
Előétel: Almás csirkeaprólék leves
Főétel: Csirkepaprikás galuskával
Desszert: Pogácsa
Vacsora: Hússaláta
Vegetáriánus ajánlat: Pontyfilé Orly módra vegyes körettel, tartármártással

HETI MENÜ – 2011. MÁRCIUS 07 – 13.
Hétfő

Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Göngyölt szelet spagettivel
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás laska (táska)

Kedd - Habliliom könnyed konyhájából

Előétel: Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Főétel: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal
Desszert: Narancsos rudacskák cseresznyekupakkal
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza

Szerda

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Csopaki sertésszelet burgonyakrokettel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó

Csütörtök

Előétel: Olcsó sütőtökleves
Főétel: Baconbe tekert fűszeres csirkemáj hasábburgonyával és káposztasalátával
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes karfiolkrém piritóssal

Péntek

Előétel: Kelbimbóleves
Főétel: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással

Szombat

Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Fűszeres almaleves
Főétel: Fácánsült ruccola salátával
Desszert: Almás, káposztás és mákos rétes Pistuctól
Vacsora: Melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Indiai fokhagymás tofu zöldséges rizzsel

Vasárnap

Reggeli: Francia toast gyümölcsteával
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Fánk Ági mama módra
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos galuska gombával

HETI MENÜ – 2011. FEBRUÁR 28 – MÁRCIUS 6.
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Mézes-mustáros csirkefalatok burgonyával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos-zöldséges krumplisaláta

Kedd - ma régi barátom, Gaby53 konyhájába látogatunk 

Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Olaszos marharagu spagettivel
Desszert: Mákos pite könnyedebben
Vegetáriánus ajánlat: Rakott tészta édesen

Szerda

Előétel: Frankfurti virslis leves
Főétel: Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt

Csütörtök

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Paprikás krumpli ecetes almapaprikával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Camembert tócsni bundában

Péntek

Előétel: Lencseleves
Főétel: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba hasábburgonyával, jégsalátával
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba hasábburgonyával, jégsalátával

Szombat

Reggeli: Főtt debreceni kolbász mustárral, rozskenyérrel
Előétel: Tárkonyos tavaszi raguleves
Főétel: Kapros lazacfilé párolt zöldségekkel, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Őszibarack befőtt
Vacsora: Rakott kel tejfölösen
Vegetáriánus ajánlat: Kapros lazacfilé párolt zöldségekkel, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva


Vasárnap

Reggeli: Lágytojás kiflivel
Előétel: Húsleves daragaluskával
Főétel: Töltött sertésdagadó hagymás burgonyával, céklasalátával
Desszert: Krémes mézes
Vacsora: Tepertőkrém házi tepertőből félbarna kenyérrel, forralt borral
Vegetáriánus ajánlat: Fehérboros brokkolifelfújt

Ezek is érdekelhetnek

Friss