Elkészítés: A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzákeverjük a cukrot. A marcipánt hozzáreszeljük, és összegyúrjuk a 2 db tojássárgájával. Gyúródeszkán kinyújtjuk 2-3 mm vastagra, és tetszőleges formával kiszúrjuk.
A kókuszos habhoz a tojásfehérjéket felverjük a cukorral kemény habbá, hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Ebből a kókuszos habból kis halmokat teszünk a tésztára.
180 fokra melegített sütőben világosra sütjük.
Két-két darabot gyümölcsízzel összeragaszthatunk, de anélkül is finom. Díszíthetjük tetszés szerint. Én meggylekvárral összeragasztottam, és felső részét olvasztott csokoládéval lecsurgattam.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre