A darált kekszet összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a kakaóval, majd hozzáadjuk a puha vajat, a rumot, a lefőzött, hideg feketekávét, majd elkezdjük összegyúrni.
Gyúrás közben, apránként hozzáadunk annyi hideg tejet, hogy egy könnyen nyújtható masszát kapjunk. A tejet csakis apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen a massza. Enyhén lisztezett sütőpapíron kinyújtjuk kb. fél centi vastagra.
A marcipánt összegyúrjuk, majd szintén enyhén lisztezett sütőpapíron kinyújtjuk akkorára, mint a kekszes lap. Ezután a marcipánt ráhelyezzük a kekszes lapra, majd a papír segítségével feltekerjük. (Én egyszerűen ráfordítottam a marcipánt, majd óvatosan lehúztam róla a papírt.)
Ezután egy tálcára helyezzük a tekercset, majd pár órára betesszük a hűtőbe, hogy kellően megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek.