Elkészítés: 1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
2. A vajat és cukrot krémesre keverjük, egyenként belekeverjük a tojásokat. Hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport. Beledolgozunk 1 csipet sót, a tejfölt és a kakaóport. A tésztát a tepsibe simítjuk, és a sütőben(középen, légkeverésesnél 160 fokon) 25-30 percig sütjük.
3. A marcipánhoz megolvasztjuk a vajat. Belekeverjük a cukrot és a darát, kicsit forraljuk. Hozzáadjuk a rumot és a mandulaaromát, majd a masszát azonnal a süteményre simítjuk.
4. A mázhoz megolvasztjuk a kókuszzsírt, kicsit kihűtjük. A porcukrot összekeverjük a kakaóporral, a rumot és a tojást kikeverjük. Az egészet összekeverjük a kókuszzsírral, és a marcipánra simítjuk. Megszórjuk színes tortadarával, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre