Elkészítés: A tojássárgákat a vízzel, a cukor egyharmadával és a pudingporral habosra keverjük, a fehérjéket egy csipet sóval és a cukor kétharmadával kemény habbá verjük. A liszthez hozzákeverjük a reszelt citrom héját és a sütőport. A sárgája krémhez hozzáadjuk a fehérjehab egyharmadát, és lazán átkeverjük. Ezután a sütőporos lisztet és a maradék habot váltakozva, kanalanként a sárgájához keverjük. A tepsit kikenjük margarinnal, meglisztezzük az alját, beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük. Az elkészült tésztát porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk és feltekerjük.
A krémhez a margarint a cukorral felolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaóport, és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd, ezután hagyjuk hűlni. A kihűlt piskótaroládot kitekerjük, és megkenjük a krém egyharmadával. A marcipán kétharmadát kinyújtjuk, a kakaós krémre terítjük, rákenjük a maradék krémet, végül feltekerjük, és kb. 15 percre hűtőbe tesszük. Kinyújtjuk a maradék marcipánt, és bevonjuk vele a süteményt. Tálalásig hűtőben tartjuk és szeletekre vágva tálaljuk.