Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, cipót formázunk belőle, és fél órára hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A héjat, a levet és a porcukrot a pudingporral simára keverjük, és hozzáadjuk a tojásokat. A túrót a joghurttal krémesre keverjük, és elvegyítjük a citromos krémmel.
A tésztát tepsibe nyújtjuk úgy, hogy pereme is legyen, majd rásimítjuk a tölteléket. Előmelegített sütőben megsütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A tetejére vékony szeletekre vágott mangót rakunk, majd bevonjuk a tortazselével. Mutatósabb, ha megszórjuk pisztáciával. Tejszínhabbal is díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre