Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mangós-málnás réteges krém (trifle)

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 5 dl habtejszín
  • porcukor ízlés szerint
  • 20 dkg málna
  • 1 db mangó
  • 4 nagy habcsók
  • 5 dkg olvasztott csoki

Elkészítés

    Elkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük ízlés szerinti porcukorral-

    A mangót megpucoljuk, kockára vágjuk.

    Veszünk egy üvegtálat, az aljára kanalazunk a tejszínhabból, majd 2 db habcsókot rámorzsolunk, rászórjuk a málna és a felkockázott mangó felét, majd ismét tejszín, habcsók, málna és mangó következik, tejszínnel befedjük. Díszítjük a maradék gyümölcsökkel és az olvasztott csokival.

    2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Fagyikehelyben tálaljuk.

Megjegyzés

Az unokák és a család egyik kedvence, gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Az íze mennyei, a látványa hívogató, főleg, ha a málna leve lecsorog a tejszín közé.

Szekeres Lajosné Klári
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin