Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mangós-málnás réteges krém (trifle)

15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük ízlés szerinti porcukorral-

A mangót megpucoljuk, kockára vágjuk.

Veszünk egy üvegtálat, az aljára kanalazunk a tejszínhabból, majd 2 db habcsókot rámorzsolunk, rászórjuk a málna és a felkockázott mangó felét, majd ismét tejszín, habcsók, málna és mangó következik, tejszínnel befedjük. Díszítjük a maradék gyümölcsökkel és az olvasztott csokival.

2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Fagyikehelyben tálaljuk.

Megjegyzés

Az unokák és a család egyik kedvence, gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Az íze mennyei, a látványa hívogató, főleg, ha a málna leve lecsorog a tejszín közé. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss