Mangólassi

Hozzávalók

  • 1 db mangó
  • 1 db vaníliarúd (kikapart magjai)
  • 0,5 tk gyömbér
  • 3 dl natúr joghurt
  • 5 dl szódavíz
  • 4 dkg pisztácia
  • 4 ek cukor
  • 2 ág citromfű
  • cayenne-bors

Elkészítés

    1.

    Hámozzuk meg a mangót, és szedjük ki a magját. A húsát pürésítsük a vaníliarúd kikapart magjaival, a lereszelt gyömbérrel, a natúr joghurttal, a szódavízzel, a hámozott pisztáciával és a citromfű leveleivel.

    2.

    Ízesítsük cukorral és egy csipet Cayenne-borssal. Hidegen tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin