Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pont olyan, mint az eredeti: mandulás hókifli cukor és liszt nélkül!

Feltartóztathatatlanul közeledik a karácsony, így nem árt, ha elkezdjük törni a fejünket, kinek, mit is adhatnánk. Enni mindenki szeret, így egy jól kitalált, szépen csomagolt gasztroajándékkal nem nagyon lehet mellényúlni. Különösen, ha az valami ellenállhatatlan desszert.

Közelegnek az ünnepek és én már teljes lázban égek, hogy kinek mivel fogok kedveskedni. Nem feltétlenül szeretnék a boltokban sok időt tölteni, minden féle hasznos, vagy haszontalan, de szép ajándékra vadászva. Inkább olyasmiben gondolkodom, amit akár már hetekkel előre el tudok készíteni.

Az egyik ilyen, a mandulás kifli, celofánba vagy befőttes üvegbe csomagolva.

Mutatós kis befőtteket lelehet varázsolni némi jó pofa textil, vagy szép szalvéta, pár méter színes kötözőszalag, vagy spárga segítségével.

A kiflik pedig, akár 6 hétig is nagyon finomak maradnak az üvegekben! 

Mandulás kiflik >>>
HÁZIGAZDÁNK TOVÁBBI CIKKEIT ÉS RECEPTJEIT ITT TALÁLOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss