Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mandulás belga almatorta

15 perc
egyszerű
olcsó
16 adag

Elkészítés

  1. A puha vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat és tovább keverjük, majd a száraz hozzávalókat (kókuszreszelék, darált mandula, liszt, sütőpor, búzadara) is hozzáadjuk. Homogén masszává keverjük, majd sütőpapírral bélelt 26 cm-es tortaformába öntjük és 170 fokon 20 percig sütjük.
  2. A szószhoz felolvasztjuk a vajat, belekeverjük a cukrot, a vaníliát, a fahéjat, a darált mandulát, majd a tojást. 20 percig sütjük a tésztánkat, majd kivesszük a sütőből és a tetejére öntjük a szószt, amivel további 20 percig sütjük.

VANÍLIÁS ELZÁSZI ALMATORTA >>>

EGYSZERŰ ALMATORTA (LOW CARB) >>> 

FALUSI ALMATORTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss