Elkészítés: A kekszmorzsát, a mandulát, a kakaóport, a cukrot és a vaníliamagokat tálba halmozom, hozzáadom a vajat, a narancslikőrt, a hideg vizet, és a kókuszgolyóhoz hasonló állagú masszává dolgozom – ha szükséges, a folyadék mennyiségét növelem.
Lapos tálba öntöm a mandulalapokat. A papírkapszlikat tálcára rakosgatom.
Nedves kézzel 1,5 cm átmérőjű apró golyócskákat formálok a tésztából, mindegyiket meghempergetem a mandulalapokban, az előkészített papírgallérokba ültetem a kész golyócskákat. Illatos és intenzív finomság lesz a végeredmény, melyeket hűtőszekrényben érdemes tálalásig tárolni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre