Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mandarinos-tejszínes darakrém

MME MME
3.7/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítése: a mandarint meghámozom és egyik felét gerezdekre vágom. A másik felét félbevágom, és a levét kicsavarom. A tejszínből a habfixálóval kemény habot verek.

Elkészítése: a tejet felforralom, beleszórom a búzadarát, a sót és a reszelt mandarinhéjat. Állandó keverés közben sűrűre főzöm, majd cukorral, mandarinlével és a citromlével ízesítve, habverővel jó habosra keverem. Ezután hozzákeverem a gyümölcsöt, és hagyom, hogy kihűljön. Végül beleforgatom a tejszínből vert kemény habot. Poharakba vagy kompótos tálkákba osztom, tetejét feldíszítem a gyümölcsdarabokkal, és jól lehűtve kínálom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss