Elkészítés: 1. Keverjük össze a mascarponét és a kissé felvert tejszínt egy nagyobb tálban.
2. Öntsük ki a kávét egy alacsony szélű edénybe. Mártogassuk a babapiskóták felét a kávéba. Ügyeljünk arra, hogy a piskóták minden oldalukon megszívják magukat kávéval, de még ne ázzanak el. Tegyük a kávés piskótákat 4 magas pohárba.
3. Rétegezzünk a pohár aljába egy kanál mascarponés krémet, majd helyezzük rá a málnák felét.
4. Tegyünk fél gombóc tiramisu fagyit a málnaszemekre.
5. Ismételjük meg a mascarponés krém és a málna rétegeket, végül helyezzünk egy teljes gombóc tiramisu fagyit a pohár tetejére.
7. A desszertet díszítsük mentalevéllel és kakaóporral, majd azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre