Elkészítés: A piskótát elkészítjük: felverjük a tojásfehérjét a cukorral és a hideg vízzel, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojás sárgáját és a sütőport. 26 cm-es kerek formába öntjük, és kb. 50 percig sütjük.
A tejszínt felverjük a zselatin fix-szel, a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük habosra, majd hozzáadjuk a natúr sajtkrémet. A tojásfehérjét felverjük kemény habbá. Ezeket az anyagokat összekeverjük.
A piskótára először a fagyasztott málnát tesszük rá, majd jön a tejszínes krém, a végén a tetejét megszórjuk kakaóporral. Néhány órát pihentetjük, majd tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre