Elkészítés: A tojások sárgáját cukorral vízgőz felett habosra verjük. Amikor kemény, levesszük.
A mascarponét összekeverjük a vaníliás cukorral, a fahéjjal, a tejszínhabbal és a tojásos cukorhabbal.
Előkészítünk 4 db formát vagy poharat. Körbekenjük olajjal, hogy majd könnyebben ki tudjuk borítani. A forma aljába amarettos kávéba áztatott piskótát teszünk. majd körberakjuk málnával. Erre tesszük a mascarpone-habot, majd ismét piskóta és málna következik. Végül a hab.
A 4 formát hűtőbe tesszük 1 éjszakára, de minimum 3-4 órára.
Tálaláskor tányérra borítjuk. Tetejére tesszük a csokiforgácsot, mellé a cukorral és tejjel kikevert mascarponét, amibe a kávé segítségével mintát készítünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre