Elkészítés: A 2 tojást beleütöm egy tálba, és a cukorral, az olajjal, a kakaóporral 5-6 percig keverem géppel, hogy jó habos legyen, majd mehet bele a liszt, a tej és a sütőpor, átkeverem.
Zsírpapírral kibélelek egy nagyobb lapos tepsit. A sütőt előmelegítem 180 fokra. Kanállal kerek halmokat kanalazok a tepsire a tészából, kb. 6-8 darabot, egymástól legalább 3 cm-re. A tetejére kandírozott narancshéj darabokat szórok, és a sütőben pár perc alatt készre sütöm.
A krémhez a lapzselatint elkészítem, hűlni hagyom. Egy tálban a tejszínt a cukorral kemény habbá verem, majd a mascarpone sajtot is belekeverem, illetve most már mehet bele a málna, a zselatin is.
Az elkészült korongokat leszedem a zsírpapírról, hagyom kihűlni, és habzsákkal krémet nyomok a piskóták tetejére. Lefedem egy másik koronggal, de ha elég sok a krémünk, akkor díszítsük csak gyümölcs szemekkel és akkor több sütink lesz.