Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás madeleine

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megolvasztjuk a vajat, majd hagyjuk kissé hűlni. Egy nagy tálban habosra keverjük a tojásokat a cukorral, majd hozzáadjuk az átszitált lisztet, a sütőport meg az olvasztott vajat, aztán alaposan összedolgozzuk.
  2. Kivajazzuk a madeleine-sütőforma mélyedéseit. A tészta háromnegyedét a mélyedésekbe kanalazzuk, majd mindegyikbe tegyünk 1-1 szem málnát, aztán fedjük be a maradék tésztával.
  3. Megsütjük az édességet 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt, majd rácsra téve hagyjuk langyosra hűlni. Porcukorral meghintve kínáljuk.

Ajánljuk még: 

KLASSZIKUS ALMÁS MUFFIN >>>

EGYSZERŰ SAJTOS POGÁCSA >>>

SÜTŐBEN SÜLT FÁNK – OLAJ NÉLKÜL! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss