A puha vajat elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat. Mindegyik hozzáadása után alaposan összekeverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és egy csipet sóval, majd hozzászitáljuk a masszához. Ezután alaposan összekeverjük, majd állandó keverés mellett, hozzáöntjük a tejet. Addig keverjük, amíg sima állagú masszát kapunk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd beleöntjük a masszát. Ezután egy spatulával egyenletesen elsimítjuk a tepsiben. Előmelegített sütőbe tesszük, és közepes hőmérsékleten 20-25 percig sütjük, amíg szép világos, zsemleszínű lesz a tészta (én légkeverésnél 150 fokon, 25 percig sütöttem).
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a tölteléket. A málnát egy szűrőbe tesszük, és alaposan megmossuk, majd lecsepegtetjük. A tojások fehérjét kemény habbá kezdjük verni, majd amikor már kezd kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot. Addig verjük, míg egy közepesen kemény habot nem kapunk. A habhoz óvatosan hozzákeverjük a kókuszreszeléket, majd az alaposan lecsepegtetett málnát.
Ezután a málnás-kókuszos habot rákenjük az elősütött tészta tetejére, majd egyenletesen elsimítjuk. Visszahelyezzük a sütőbe, majd 30-35 perc alatt a tetejét szép világos színűre sütjük (én amikor visszahelyeztem a sütőbe, kicsit lejjebb vettem a hőfokot, hogy a hab szép lassan száradjon meg a tésztán). A sütési idő leteltével kikapcsoljuk a sütőt, majd résnyire kinyitjuk az ajtaját, és úgy hagyjuk langyosra hűlni a süteményt. Ezután kivesszük a sütőből, majd a tepsiben hűtjük ki egészen.