A krémhez tálba tesszük a felolvasztott málnát, a lekvárt, a cukrot, a kókuszreszeléket és az aromát. A felolvasztott vajjal meglocsoljuk, a lisztet rászitáljuk, az egészet alaposan összedolgozzuk, majd félretesszük.
A tésztához robotgépbe tesszük a lisztet a felkockázott vajjal és a tojássárgájával, majd a keveréket morzsás állagúra dolgozzuk. Hozzáadunk 1-2 evőkanál jeges vizet, és a tésztával addig dolgozunk, míg gombóccá áll össze. Folpakba csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A tésztát két részre osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, majd 22 cm-es piteformába simítjuk úgy, hogy pereme is legyen. A megmaradt tésztát szintén kinyújtjuk, és hosszú csíkokat vágunk ki belőle. A krémet az előkészített tésztalapra simítjuk, majd elrendezzük rajta a csíkokat. A tésztarészeket a felvert tojássárgájával átkenjük. Kevés cukorral meghintjük, végül 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk. Friss tejszínhab vagy vaníliafagylalt illik hozzá.