Elkészítés: Egy nagyobb tálba tesszük a tojást és a cukrot, majd felverjük jó habosra. Utána kanalanként hozzáadagoljuk a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt, kikent tepsibe simítjuk a tésztát, előmelegített sütőben megsütjük. Ha megsült, még melegen feltekerjük.
A krémhez a pudingot simára keverjük a cukorral és 1 dl vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük és felfőzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot, és egyenletes krémmé dolgozzuk össze.
Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a málnát.
A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük néhány órára.
Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre