Elkészítés: Az 5 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk.
A krémhez a tejet felfőzzük a grízzel, majd kihűtjük. A margarint habosra kikavarjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, kanalanként hozzáadjuk a kihűlt tejbegrízt.
A málnából kb. 20-25 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit villával összetörjük, és kisebb adagokban a krémhez keverjük.
A krémet a piskóta tetejére kenjük, és kb. 4 x 6 cm-es darabokra felvágjuk. Mindegyik szelet tetejére pár szem málnát teszünk.
Legalább 3 órára behűtjük, hogy a krém
megdermedjen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre