Elkészítés: A margarint kicsit a mikróban megolvasztjuk, majd a cukorral elkezdjük keverni. Pár perc után hozzáadjuk az egész tojásokat, majd a kakaót, a sütőporral elkevert lisztet, és végül a tejfölt. Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, majd a megmosott és lecsepegtetett málnát szépen elterítjük rajta. A kikevert masszát óvatosan a tetejére simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon 25-30 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk hűlni, és ha már csak éppen langyos, egy gyors mozdulattal tálcára borítjuk, és a papírt óvatosan lehúzzuk róla. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk, és tejszínhabot adni hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre