Elkészítés: A tortaalaphoz a felolvasztott vajat összekeverjük a mézzel és az apró darabokra összetört édes keksszel és bonbonettivel. Az így kapott masszát belenyomkodjuk a tortaformánk aljába, amit esetleg fóliával is kibélelhetünk.
A málnahabhoz a cukrot a málna felével felmelegítjük, míg a cukor fel nem olvad. 2-3 perc főzés után a cukrozott málnát összeturmixoljuk és áttörjük, hogy a magok ne kerüljenek a krémbe. Az így kapott málnát, belerakjuk a natúr joghurtba, kevés friss citromlével ízesítjük, összekeverjük.
A zselatinlapokat, hideg vízben áztatjuk, míg megpuhul. A megpuhult zselatint, nagyon kevés tejszínbe, addig langyosítjuk, amíg fel nem olvad benne teljesen.
A tejszínt nem túl kemény habbá verjük, 1/3 részét félretesszük a torta bevonásához.
A málnás joghurtkrémbe belekeverjük a felolvasztott zselatint, majd a felvert habtejszínt lassú mozdulatokkal. Amikor ez is elkészült, 10 dkg málnát keverünk hozzá óvatosan egészben.
A málna mousse-t a tortaformában lévő tortaalapra öntjük, és hűtőbe helyezzük teljes dermedésig (4-5 óra).
Dermedés után a tortaformából kiemelve vékonyan bevonjuk a félretett tejszínhabbal, félbevágott bonbonettivel díszítjük, a tetejére a maradék 5 dkg málnát helyezzük, megszórhatjuk még felaprított bonbonettivel is.