Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Málnakrém

default user icon

Hozzávalók

  • 35 dkg málna
  • 1⁄2 db citrom
  • 3 db tojás
  • 15 dkg kristálycukor
  • 10 dkg szoba-hőmérsékletű vaj

Elkészítés

    1. A málnát megmossuk, lábasba tesszük, és felforraljuk 1 ek vízzel és a citrom kifacsart levével. Pürésítjük botmixerrel, majd átpasszírozzuk egy szűrőn.
    2. A tojásokat habosra keverjük a cukorral egy fémedényben. Hozzáadjuk a málnapürét és a puha vajat és elkeverjük. Forró vízgőz fölé tesszük, és kevergetve sűrűre főzzük. (Vigyázzunk, hogy a krémes edény ne érjen a forró vízbe.)
    3. Végül üvegekbe töltjük. Hűtőben tároljuk.

    12 SÜTI, AMI LEKVÁRRAL A LEGFINOMABB >>> 

    13 MENNYEI LEKVÁR, AMIVEL A NAGYIT IS LEPIPÁLOD >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Málnakrém recept?

Magazin