Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Malacsült

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst alaposan sózom, borsozom (vigyázva, hogy a bőrre ne kerüljön só, mert úgy lesz finom ropogós), majd egy jénai tálba teszem a mangalica zsír kíséretében. A vöröshagymát meghámozom, nagyobb darabokra vágom, a fokhagymát szintén meghámozom, szeletekre vágom, és mindkettőt beteszem a hús mellé.

Lefedem alufóliával, és 170 fokra előmelegített sütőben 2 óra alatt készre sütöm. Fontos, hogy nem sütöm magasabb fokozaton, hogy ne száradjon ki.

A 2 óra leteltével eltávolítom a fóliát, és visszateszem a sütőbe további 10 percre, hogy megpiruljon a bőre.

Hagymás tört krumplival vagy krumplipürével és savanyúsággal tálalom. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss