Makrélás mártogatós

1/5

Hozzávalók

  • 125 g olajos makréla (de szardíniából vagy tonhalból is elkészíthető)
  • 2 ek tejföl (vagy creme fraishe)
  • 1,5 tk dijoni mustár
  • petrezselyem
  • bors

Elkészítés

    1.

    A petrezslymet megmossuk, megszárítjuk, és felaprítjuk. A makrélát ízlés szerinti darabokra vágjuk.

    2.

    Egy keverőtálba öntjük az összes hozzávalót: a darabolt makrélát, a tejfölt, a mustárt és a petrezselymet, majd alaposan összekeverjük.

    3.

    Kóstolás utén ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

    Rachel és a csokigyár

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin