A cukrot a vaníliás cukorral elkeverjük a tejben, és felforraljuk. A forrásban lévő tejbe beleszórjuk a darált mákot, összekeverjük, levesszük a tűzről és kihűtjük.
A tésztához az átszitált liszthez hozzáadjuk a sót, a porcukrot, a vajat, a tojássárgáját és a reszelt citromhéjat, majd gyorsan összegyúrjuk. Egy órára hideg helyre tesszük. A pihentetett tésztát kinyújtjuk, nagyobb tepsibe tesszük, megkenjük a mákos töltelékkel és előmelegített sütőben 165 fokon elkezdjük sütni.
Míg sül a tészta a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd vízgőz fölött összekeverjük a porcukorral, és újból kemény habbá verjük.
A félig megsült tésztát kivesszük a sütőből, megkenjük a tojáshabbal és így sütjük tovább.