A süteményalaphoz késes aprítóban összedolgozzuk a mandulát, a datolyát, a kókuszreszeléket és a mákot. A masszát kiolajozott szögletes, kapcsos tortaformába nyomkodjuk.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A krémsajtot habosra keverjük a cukorral és a megmosott citrom lereszelt héjával. A megmosott szedret botmixerrel pürésítjük. Néhány kanálnyit félreteszünk, a többit a krémsajthoz adjuk, majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt is.
A zselatinlapokat kinyomkodjuk, majd egy kis lábasban, melegítve feloldjuk őket. Hozzákeverünk egy kevés szedres krémet, majd óvatosan a többi szedres krémhez forgatjuk az egészet.
A krémet a süteményalapra simítjuk, majd a hűtőbe tesszük legalább 3 órára. Kivesszük a formából, kockákra vágjuk, és a félretett pürésített szederrel tálaljuk, illetve néhány szem friss gyümölccsel.