Mozsárban összetörjük a kekszet, majd tálba tesszük, és alaposan összedolgozzuk a vajjal és a mákkal. Kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk, lefóliázzuk, és a hűtőbe tesszük, amíg a krém készül.
A krémsajtot simára keverjük, hozzáadjuk a porcukrot, a mákot, majd egyesével a tojásokat és sárgát is, mindegyiket jól elkeverve a krémben. Beleöntjük a tejszínt, a tejfölt és a citrom levét és hozzáadjuk a lereszelt héját, a végén pedig a keményítőt.
Kivesszük a hűtőből a tortaformát, kívülről két rétegben becsomagoljuk alufóliával, majd beleöntjük a masszát.
A formát egy magasabb falú tepsibe helyezzük, és 2-3 centi magasságig felöntjük forró vízzel. Így megy a 180 fokra előmelegített sütőbe, amit a tepsi betételekor leveszünk 150 fokra. A tortát kb. 45 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, amikor a teteje már szilárd, de belül kicsit remegős.