Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival!

default user icon
MME
Érdekel a japán konyha - a szusikészítésen túl? Most beleáshatod magad a japán tapas-művészetbe a Makifood Főzőiskola októberi workshopján, ahol 4 fogás elkészítését sajátíthatod el egy profi séf, a főzőiskola vezető séfje, Maki Stevenson segítségével!

A Makifood Főzőiskolát több mint 10 éve hozta létre Maki Stevenson, japán-amerikai séf. Maki New Yorkban, a National Gourmet Insitute for Health and Culinary Arts-on végzett, és 2006-ban költözött Magyarországra. Míg kezdetben a saját konyhájában oktatta a főzés iránt érdeklődő barátokat, mára a főzőiskola a belvárosban, egy tágas és napfényes főző- és rendezvénytérben működik.

A változatos kurzusok között a nemzetközi és regionális konyhák mellett az egy-egy speciális téma iránt érdeklődők is megtalálják az őket megszólító főzőtanfolyamot.

Izakaya - a japán tapas

Az Izakaya név maga egy szóösszetétel, amely arra utal, hogy eredetileg ezek olyan szaké boltok voltak, amelyekben a vásárlók helyet tudtak foglalni, és a helyiségben inni.

A kurzuson 4 fogást készítünk el: rákos és húsos okonomiyakit, ami egy japán lepény, japán cézár salátát, töltött tésztát (Hanetsuki gyoza), valamint sült tofut (agedashi tofu). Az ételek mellé pedig japán italokat - szakét, umeshut és japán sört - is kóstolunk.

Időpont: 2018. október 26.
Helyszín: Makifood Főzőiskola, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.,

FELCSIGÁZTUNK? JÁTSSZ 2 SZEMÉLYES BELÉPŐÉRT ITT >>> 
JÁTÉKSZABÁLY ITT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss