Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majoránnás sült csirke

30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat és szárnyakat sózom, borsozom. Egy tálkába szórok kb. 4 evőkanálnyi majoránnát és ugyanennyi lisztet, összekeverem. Ebbe forgatom a húsdarabokat, és forró zsírban vagy olajban mindkét oldalát átsütöm, majd lefedve és időnként forgatva párolom 10 percig, végül ropogósra sütöm. Nagyon finom, belül omlós, kívül ízletes, fűszeres, ropogós réteg fedi.

Lehet hozzá köretnek adni rizst párolt zöldségekkel vagy krumplipürét, de sült krumplival is nagyon finom, sőt csak puha kenyérrel és savanyúsággal is isteni.

Ezek is érdekelhetnek