Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Majorannás pirított gombasaláta

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag eisberg Wellfresh Mix
  • 25 dkg barna csiperke
  • 1 ek vágott majoránna
  • 3 ek kukoricaolaj
  • 1 ek balzsamecet
  • őrölt bors

Elkészítés

    1. A gombát vastagabb szeletekre vágva kevés forró kukoricaolajon hirtelen megpirítjuk, megsózzuk, -borsozzuk és meghintjük friss majorannával.
    2. A maradék olajat kikeverjük az ecettel, a salátára locsoljuk, és a végén a tetejére halmozzuk a gombát. Magvas péksüteménnyel kínáljuk.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin