Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majorannás krumplileves kolbásszal

30 perc
bonyolult
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zsírt felhevítjük, megfuttatjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Meghintjük a liszttel, a pirospaprikával, a majorannával, picit átkeverjük, majd gyorsan hozzáadjuk a felkockázott krumplit, alaposan átforgatjuk. Mehet bele a felvagdosott kolbász, felöntjük vízzel (kb. 1,5 l), sózzuk, beledobjuk a babérlevelet, és gyöngyözve puhára főzzük.

Ekkor hőkiegyenlítéses módszerrel beledolgozunk 2 dl tejfölt, még egyszer összeforraljuk, és tálalhatjuk is.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss