Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majoránnás csirkecomb hagymás burgonyával

MME MME
60 perc
egyszerű

Elkészítés

Elkészítés: A fűszerkeveréket összekeverjük a majoránnával, és jól bedörzsöljük vele a csirkecombokat. 1 órát állni hagyjuk.

A húst sütőzacskóba tesszük, és az előírás alapján megsütjük. Az utolsó negyed órára felhasítjuk a sütőzacskót, hogy a csirkecomb megpiruljon.

A körethez a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.

A vöröshagymát felkockázzuk, és kevés olajon megpirítjuk. Végül beletesszük az aprított petrezselyemzöldet, összekeverjük, és ráöntjük a krumplira. Jól átforgatjuk, hogy mindenhova kerüljön a hagymából.

Friss vegyes salátát kínálunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss