Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majorannás burgonyafőzelék (lisztmentes)

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A krumplifőzelék elkészítéséhez a burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk.
  2. babérlevéllel együtt, sós vízben puhára főzzük. Amikor elkészült a krumpli, a babérlevelet kivesszük belőle. A burgonya felét tálba rakjuk és félretesszük.
  3. A maradék krumplit megszórjuk majorannával, hozzáadjuk a tejfölt és felforraljuk, aztán botmixerrel pürésítjük. Végül beleöntjük a félretett megfőtt burgonyát.
  4. Frissen vágott petrezselymet adhatunk hozzá, és néhány csepp ecettel ízesítheti az, aki savanykásan szereti.

Nézzétek meg, próbáljátok ki Buday Péter séf csodafinom lisztmentes krumplifőzelék receptjét:

Ezek is érdekelhetnek

Friss