Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Majonézes-virslis krumplisaláta

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1,5 kg saláta burgonya
  • 10 szál füstli virsli
  • 30 dkg majonéz
  • 4 evőkanál joghurt
  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • 2 fej lilahagyma
  • frissen őrölt fehérbors
  • só ízlés szerint

Elkészítés

    Elkészítés: A krumplit alaposan megmosom, és héjával együtt egy fazék sós vízben megfőzöm. Ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb. fél centi vastag karikára vágom, majd megsózom.

    Egy tálban összekeverem a majonézt, a joghurtot, a mustárt, ízlés szerint sózom, borsozom, hozzáadom a karikára vágott lilahagymát és a lehűtött burgonyát.

    A visrslit fél centis karikára vágom, és egy grillserpenyőben szép pirosra sütöm, majd ha kihűlt, ezt is a majonézes-hagymás burgonyához adom. Alaposan összekeverem, és legalább fél napra a hűtőszekrénybe teszem.

    Aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom. Jó étvágyat!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin