Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majonézes-lilahagymás virslisaláta

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A majonézes-lilahagymás virslisaláta elkészítéséhez a megfőzött és lehűtött virslit felkarikázzuk, a lilahagymát félbe, majd hajszálvékony szeletekre vágjuk.
  2. A tartármártást a majonézből, a tejfölből kikeverjük, ízlés szerint sóval, borssal, mustárral ísítjük. Óvatosan beleforgatjuk a virslit és a hagymát.
  3. Egy éjszakát pihenni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Sajtos rúddal, friss kenyérrel, vagy pirítóssal kínálhatjuk. 

Megjegyzés

Nem vagyok nagy barátja a nyers hagymának, de ez a kaja olyan isteni, hogy nem lehet kihagyni! :)
- Girakiel

Ezek is érdekelhetnek

Friss