Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majonézes-hagymás tojássaláta

25 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A tojásokat a forrástól számítva 10 perc alatt keményre főzzük, aztán hagyjuk kihűlni.
  2. Ezután egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, és a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük, aztán a citromlevet is hozzáadjuk.
  3. Apróra vágjuk a vöröshagymát, majd az öntethez keverjük. Eltávolítjuk a tojások héját, aztán kisebb kockákra vágjuk, majd szépen, óvatosan összekeverjük a többi hozzávalóval.
  4. Végül a tojássalátát a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd 1-2 óra elteltével tálalhatjuk. Magában is megállja a helyét, ám húsfélék mellé kiváló köretként is szolgálhat.

Nézd meg videón, hogyan készül a majonézes-hagymás tojássaláta:


Ezek is érdekelhetnek

Friss