Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Majonézes gombasaláta fűszeres csirkecsíkokkal

default user icon

Hozzávalók

  • Elkészítési idő: kb. 20 perc
  • Hozzávalók 2-3 adaghoz:
  • 3 evőkanál olaj
  • 25 dkg póréhagyma
  • 30 dkg gomba
  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 1 tasak KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinéria
  • 1 dl majonéz
  • kevés citromlé
  • 3 evőkanál tejföl
  • 1/3 tasak KNORR Grill Fűszervarázs
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 db tv paprika
  • 1 db paradicsom
  • 5 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    Elkészítés: Forró olajon megpároljuk a karikákra szelt póréhagymát, azután hozzádobjuk a felkarikázott gombát, enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor elforrta a levét, felöntjük a 4 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Kevergetve besűrítjük, 2 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Addig a csirkét felcsíkozzuk, fűszerezzük, és az olajon serpenyőben megsütjük. A felkarikázott paprikára és paradicsomra halmozzuk, reszelt sajttal megszórjuk. A kihűlt gombákat összekeverjük a majonézzel és a tejföllel, és kevés citromlével is ízesítjük. A salátát és a húst együtt tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin