Elkészítés: Forró olajon megpároljuk a karikákra szelt póréhagymát, azután hozzádobjuk a felkarikázott gombát, enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor elforrta a levét, felöntjük a 4 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Kevergetve besűrítjük, 2 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Addig a csirkét felcsíkozzuk, fűszerezzük, és az olajon serpenyőben megsütjük. A felkarikázott paprikára és paradicsomra halmozzuk, reszelt sajttal megszórjuk. A kihűlt gombákat összekeverjük a majonézzel és a tejföllel, és kevés citromlével is ízesítjük. A salátát és a húst együtt tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre