Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bizarr! Te megkóstolnád a majonézes fagyit?

default user icon
MME
Az epres, a vaníliás vagy a csokis fagyit már biztosan te is kóstoltad, azonban egy skót cukrászda most egy extra különleges ízzel állt elő: a majonézfagyival.

Szereted a majonézt? És a fagyit? Na és a kettőt együtt!? Egy skót cukrászda, az ICE Artisan Ice Cream ugyanis előállt a majonéz ízű fagyival. Elsőre elég bizarrul hangzik, hiszen a majonéz szuperül passzol a rántott sajthoz és a salátákhoz, de a fagylalthoz már talán kevésbé. Ennek ellenére sokaknak nagy kedvence lett a különleges desszert, de persze akadnak olyanok is, akik nem értik, hogy lehet finomnak tartani a szokatlan összeállítást. 

Akik kóstolták, azt mondják, a fagyi egyszerre krémes és zsíros, az íze hasonló a tejszínhab és a tojáskrém keverékéhez. De a csavar még csak most jön: többen is úgy gondolják, hogy a majonézes fagyi tökéletesen passzol a sültkrumplihoz. Elvégre, a mekis krumplit is sokan mártogatják a mekis fagyiba, így ez lényegében annak az ízhatásnak a továbbgondolt változata. Te megkóstolnád, vagy inkább ezentúl is külön-külön fogyasztanád a fagyit és a majonézt?  

EXTRÉM, ALKOHOLOS FAGYIKAT KÓSTOLTUNK>>> 

15 HÁZI FAGYI, JÉGKRÉM ÉS PARFÉ, AMIVEL ELVISELHETŐBB A KÁNIKULA!>>> 

SZUPEREGÉSZSÉGES HÁZI FAGYI - POFONEGYSZERŰEN! 4 ISTENI RECEPT!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss