Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Majonézes észt burgonyasaláta

Hozzávalók

  • 1,5 kg burgonya
  • 5 db csemegeuborka
  • 5 db főtt tojás
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 pohár tejföl (2 x 15 dkg)
  • majonéz
  • bors
  • 1 csokor kapor

Elkészítés

    1. A burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, és a főtt tojással együtt kockára vágjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csemegeuborkát és az apróra vágott hagymát is.
    2. A majonézt elkeverjük a tejföllel és a finomra vágott kaporral. Az így elkészített öntetet összekeverjük a burgonyával és a többi hozzávalóval. Néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

Megjegyzés

Önmagában is finom, de salátaként vagy köretként is tálalható.

alexandra29
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin