Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Majonézes céklavacsora

default user icon
3 3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 75 dkg cékla
  • 1 pohár kefir
  • 1 dl majonéz
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • pici cukor

Elkészítés

    Elkészítés: A céklát megfőzzük, még melegen meghámozzuk, lereszeljük vagy apró kockákra vágjuk.

    A majonézbe belekeverjük a sót, a borsot, az összenyomott fokhagymát, ízlés szerint cukrozzuk, és hozzáöntjük a kefirt. A meleg céklára öntjük, jól összekeverjük, és 1-2 órát hűtőszekrényben állni hagyjuk, hogy jól összeérjen.

    Pirítós kenyérrel vagy csak úgy magában is nagyon finom!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

juculu
Huhh, ez lett a kedvenc ételem!
juculu
Huhh, ez lett a kedvenc ételem!
Megcsináltam, és nagyon finom lett! A színe miatt kicsit furcsán néztek rám a kollégák, hogy mit eszem, de miután megkóstolták, mindenki elkérte a receptet és pár napon belül megcsinálta otthon :)

Hasonló Receptek

Magazin